Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +304
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
Kermii +175
Po trzech tygodniach pracy z hindusami jestem kompletnie rozje_bany, serio. Człowiek siedzi w branży już tyle lat ale nigdy jakiejś większej styczności z nimi nie miałem aż do teraz. Nieogar wykraczjący poza skale, kompletnie nic nie robienie albo robienie zadania na 30 min w ciągu dwóch dni i w dodatku źle i po łebkach ale najgorsze jest nagminne kłamanie co doprowadza mnie już do szału.
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
filmy bez limitu za 42zł/miesiąc, umowa na rok
https://cinema-city.pl/unlimited
żeby się opłaciło to musiałbym chociaż 3 filmy miesięcznie oglądać.
znajdzie się tyle dobrych filmów miesięcznie? czy potem może to być takie chodzenie na siłę?
#film #kino #cinemacity
Jeśli jednak lubisz kino to jest to dobra alternatywa np. dla kablówki czy też netflixa. Imo najbardziej asekuracyjnym wyjściem jest chodzenie do kina w środy, wtedy bilet