Wpis z mikrobloga

#warszawa #mcdonalds #warszawacentralna
Nie wiem czy mirkujesz czy nie albo czy w ogóle masz konto na Wykopie, ale jeżeli czytasz to, osobo która tak ok. 18 pobiegła za mną aby zapytać się czy na pewno nie zostawiłem swojej ładowarki w McDonaldzie na dworcu Warszawa Centralna po tym jak wstałem od stołu to chcę Ci powiedzieć, że jakby wszyscy ludzie byli tacy jak Ty to świat byłby o wiele lepszym miejscem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mogłeś po prostu sobie potem wziąć tą ładowarkę, gdyby była moja, a wolałeś pobiec za mną z nadzieją że mnie gdzieś znajdziesz. Pozdrawiam Cię serdecznie :]
  • 8
  • Odpowiedz
@Madotsuki: To byłem ja, dobrze, że to napisałeś bo całą drogę do domu żałowałem, że oddałem Ci tę ładowarkę, byłem mocno #!$%@?, że mi nie podziękowałeś liczyłem na szejka nawet małego
  • Odpowiedz
@polik95:
@gregu-:
@Madotsuki: ja miałem natomiast sytuację, że dziewczyna wysiadala z tramwaju (do Centrum bodajże) i wypadły jej klucze z kieszeni i wpadły w te szczelinę pomiędzy chodnikiem a drzwiami.
Jako ze stałem przy drzwiach, to wyjalem te klucze, pobieglem za dziewczyna omijając tłum osób, oddałem klucze i wsiadlem do tego samego tramwaju. Także da się ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz