Aktywne Wpisy
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo

SombreroTaco137 +173
pochwaliłem się starym, że zrobiłem życiówkę na rowerze 65km, to ci jedynie nawyzywali, że mam im odkupić rower jak go rozwalę od tej jazdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
#przegryw

źródło: comment_LicOSf1q3MKUngE8JcVsz8DbOV1BIXQQ.jpg
Pobierzźródło: comment_eheBKa4KdkuOz6iZGZcmvxLPnkDtVWb8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@CitroenXsara: ofc dlatego zamiast poniesc konsekwencje powiedza, ze to wina OP'a a ten nie bedzie w stanie nic udowodnic. napisz jaki serwis co by unikać w przyszlosci
W budżetowych modelach jest wiele błędów konstrukcyjnych po stronie Producenta (pękające zawiasy, rozwarstwienie obudowy itp.).
Zdecydowanie nie polecam też próby pójścia na kompromis. Tu by się przydał pozew zbiorowy.
@The_DiceMan: laptop jest z serii tych bardzo budżetowych, ale jest używany tylko do internetu i pisania. Używany w domu, jego ostatni transport to jak go dostarczali do sklepu ( ͡° ʖ̯ ͡°). Paczkę zapakowałem jakby tam jajka były w środku, nie ma szans żeby się coś w transporcie stało.
@Amarachi: zdjęcia mam ale z