Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +58
Kempes +60
#paris2024 #paryz2024 #olimpiada #polityka #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #bekazpisu #malarstwo #ciekawostki
SZACH MAT... pseudokatolicy XD hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
SZACH MAT... pseudokatolicy XD hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
O siemano, opresyjne panstwo lvl master, nie pozdrawiam.
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/924556,sadownictwo-prawo-karne-podsluchy-prowokacja.html
1. Łam prawo zakładając nielegalne podsłuchy.
2. Dorabiaj sobie na użytecznych informacjach, które przestępstwami nie są (np. kto z kim sypia)
2. Znajdź w końcu coś na jednego z wrogów politycznych rządu
3. Do sądu, zniszczyć posła PO/.N/PSL!
4. Sąd: dobra, dowody prawilne, ale Ty też masz kłopoty ziomuś!
5. Duda: Ktoś mnie wołał? Co podpisać? Aaaa prawo łaski, robi się!
Komentarz usunięty przez autora
6.był 2 razy punkt 2
7. Zabrako $,76 korwin
8. przygarne gry na pegasusa
@kazelot91: jak nas obraża to możemy to nagrać, bo nagrywamy to co słyszymy własnymi uszami (i to jest legalne). Nielegalne jest natomiast obwieszenie całego biura podsłuchami żeby nagrać jak szef mówi o nas źle - i słusznie, bo przez to dowiadujemy się też innych informacji nie przeznaczonych dla nas.
Komentarz usunięty przez moderatora
@jrs2: sounds like #coolstory
Idac twoim tropem nalezaloby zlikwidowac wszystkie zakazy dowodowe, tajemnice sluzbowe itp., bo chodzi o ustalenie prawdy. Technicznie rzecz biorac nawet tortury mogly by byc ok, aby dotrzec do prawdy.
2. istnieja tortury niepowodujace uszczerbku na zdrowiu dluzszego niz czas ich trwania (ja wiem, ze to skrajny argument, ale ty tez skrajnie ujales, co chcialbys uzyskac w wyniku procesu)
3. to po co ten przepis, skoro sad potrafil dotychczas to zrobic sprawiedliwie?
2. w kazdym kraju istnieja widocznie wartosci wyzsze niz prawda, bo istnieja zakazy dowodowe. Nie jestesmy wyjatkiem.