Wpis z mikrobloga

@usun_kato___: Za. Każdym. Razem.
Skoro prowadzę autorski tag z ładnymi paniami czy też ich nietypowymi zdjęciami to musi mi sprawiać jakąś przyjemność (nawet czysto estetyczną) ich oglądanie, prawda? Ale nie, nie jestem les. To zostaje Ci jeszcze jedna możliwość.
  • Odpowiedz
  • 2
@mallavi: mam od dawna taką teorię, że zdecydowana większość kobiet jest bi, tylko jeszcze bardziej zdecydowana większość temu zaprzecza. Co prawda każda dziewczyna z którą o tym rozmawiałem zaprzecza, ale ja tam swoje wiem, potrzebuję jeszcze tylko badań naukowych na ten temat.
  • Odpowiedz
@Veuch: To nie jest tylko twoja teoria, ale teoria ogólnie znana na temat kobiecych skłonności. Może nie do końca bi, bo np mnie kręcą zdjęcia i filmy z kobietami, lubię sobie popatrzeć ale na żywo seks z kobietą średnio mnie kręci, zdecydowanie preferuję mężczyzn. Nie zauważyłam też żeby znajome kobiety to jakoś wyjątkowo ukrywały. Nie wiem jak z badaniami naukowymi ale jak poszukasz to ciekawe artykuły na pewno znajdziesz na
  • Odpowiedz
@Veuch: @feketehajuno: A może nam społeczeństwo bardziej na to pozwala? Wiesz, reakcja na przyznanie, że z czysto estetycznych powodów lubimy czasem popatrzeć na np. fotki tej samej płci jest inna jeżeli jesteśmy kobietami a facetami. Mnie kobiety w ogóle nie podniecają choć bywają miłe dla oka. Na pewno wielu facetów popatrzyłoby na ładne zdjęcie modela gdyby nie strach przed łatką "homosia" czy nawet strach przed samym sobą. Kiedyś
  • Odpowiedz
@Czylp: Ciężko powiedzieć. Ja nigdy z taką teorią na temat mężczyzn się nie spotkałam. Moje obserwacje natomiast raczej tego nie potwierdzają. Zresztą co innego popatrzeć, a co innego czuć podniecenie na widok zdjęcia (jak sama zauważyłaś). Ja raczej pisałam o tym drugim przypadku. Facet owszem spojrzy na zdjęcie innego, czasem stwierdzi coś w rodzaju, że niezły brzuch, mocne nogi, fajne bary, ale raczej nic więcej. Co on ma faktycznie w
  • Odpowiedz