Aktywne Wpisy
TfarukBartus +236
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
Heexi +110
Chciałbym gorąco podziękować za masę miłych słów które ostatnio otrzymałem od Was po odpaleniu wyszukiwarki Moto100.pl . To był naprawdę niezły kop pozytywnej energii, którą mam nadzieję dobrze spożytkowałem. Dodałem chyba z gazylion zmian poprawiających wyszukiwanie danych w sieci. Teraz macie setki stron wyników z Waszymi A4, golfami i passatami. ( ͡º ͜ʖ͡º)
W odpowiedzi na Wasze maile dodałem również możliwość wyszukiwania po województwie oraz informację o mieście i województwie danego ogłoszenia. Mam nadzieję, że ułatwi Wam to znacznie wyszukiwanie ogłoszeń w Waszej okolicy.
Na razie to na tyle. Testujcie, korzystajcie, znajdujcie swoje okazje. Wkrótce kolejne zmiany i usprawnienia. Do usłyszenia.
#motoryzacja #moto100 #ogloszenia #okazja #samochody