Aktywne Wpisy

illmatic +580
#sejm #niedzielahandlowa
Niech już wszystkie niedziele będą prawdziwie handlowe. Pozwólmy ludziom zarabiać pieniądze.
Obecnie wszystkie niedziele są handlowe ale zarabia jedynie Żabka, czyli Rydzyk.
Kto się zgadza proszę o podniesienie ręki i naciśnięcie plusa.
Niech już wszystkie niedziele będą prawdziwie handlowe. Pozwólmy ludziom zarabiać pieniądze.
Obecnie wszystkie niedziele są handlowe ale zarabia jedynie Żabka, czyli Rydzyk.
Kto się zgadza proszę o podniesienie ręki i naciśnięcie plusa.

jan-chrzciciel +43
#!$%@? co się #!$%@?ło to ja nawet nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał

#programowanie #visualstudio #cpp
a) Nuget lub inny package manager
b) wczytujesz "direct link library", czyli pliki z rozszserzeniem .dll
c) wrzucasz .dll do "GAC" (global assembly cache)
d) masz kody źródłowe, np. .cs, .fs, .fsx, ewentualnie .sln i dokładasz je do swojego projektu
e) wrzucanie kodu "niezarządzanego", czyli dokładasz .dll do projektu i wywołujesz go poprzez PInvoke (Platform Invoke)
Z tego co widzę, to w tym linku co wrzuciłeś jest kod z rozszerzeniami w .c oraz .h, czyli zwykły C, nawet nie C++. Są tam jakieś pliki "makefile". Z tego co pamiętam, to takie rozwiązania to się kompiluje w gcc, a nie w visual studio.
Jeżeli chcesz wykorzystać ten kod w Visual Studio, to obawiam się, że