Wpis z mikrobloga

Hmm mój chłopak zamawia dużo z alli i zazwyczaj dość długo czeka na przesyłki, najczęściej około miesiąca, tak więc wydaje mi się, że troszkę sobie jednak poczekasz.
@elbankiero: gdzie :O ? chłopie standard to 3 tygodnie czekania a praktyka to około miesiąca :D no chyba że to nie free shipping, w ali chodzi o to żeby czekać na przedmiot bo kupujesz go przecież w kij tanio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elbankiero: GB b. późno wysyła paczki i tłumaczą się tym, że nie ma towaru na stanie. Cierpliwości. Ja kamerkę zamówiłem 8.02 i wciąż nie zostało wysłane. Support zapewniał mnie, że zostanie wysłane wciągu 7-10 dni. Dam Ci znać, kiedy nastąpi wysyłka
@znikajacypunkt: O to widzę, że niezły tam pośpiech mają. Ja miałem zamawiać ale było out of stock więc czekałem, aż w końcu pewnego dnia zniknęło out of stock i można było dodać do koszyka, myślałem, że ze dwie palety im tych kamerek dojechało i wyślą szybko. A jakie karty do tej kamerki bierzesz? Bo nie wiem czy jakieś LD/OV od kitajców, czy jakieś tańsze sandiski w PL zamówić, ale wtedy wychodzi