Aktywne Wpisy
motilal +71
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
Misefin +13
Wykop Was Przejrzał WYKOP JUŻ WIE!
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
System biletów opiera się na tym, że trzeba być jasnowidzem, bo cena biletu zależy od tego, jak długo autobus/tramwaj/metro będzie jechać tam, gdzie ja chcę wysiąść. Skąd niby mam to wiedzieć. Uznałem że na pewno nie będzie jechał dłużej niż 24 godziny, więc kupiłem bilet dobowy. Myślałem, że może to do Bovy, w sensie do autobusu Bova, ale niestety żadne Bovy nie obsługują połączeń w Warszawie.
Wsiadłem do tramwaju (mama powiedziała mi gdzie jest przystanek) i mówię ludziom dzień dobry. Nikt się nie odzywa. Skasowałem bilet i idę do motorniczego, mówię dzień dobry, proszę na plac Starynkiewicza. Też nic nie powiedział, ale bynajmniej dojechał na ten plac.
Ogólna ocena 3/10, chyba że jesteś miłośnikiem łamigłówek i szarad w rodzaju ułóż okrąg z jak najmniejszej ilości prostych odcinków, wtedy 5/10.