Wpis z mikrobloga

Panowie, jako że z wami niestety się zbytnio nie najeździłem bo okazało się że mam za słabego kompa żeby grać na multi (CPU >99%) w AC, a jeżdżenie na singlu mi się trochę nudzi, to myślę o sprzedaży zestawu G27 i stojaka wheel stand pro. Czy ktoś stąd byłby zainteresowany zanim ogłoszenie pójdzie na portale? Kierka ma jeszcze kilka miesięcy gwarancji.
#acleague
  • 12
  • Odpowiedz
@tenbatonik: Procesor AMD Phenom II X4 Quad Core 955 Black Edition 3.2GHz, podkręcony chyba na 3.7
MSI Radeon 6870, 4 GB ramu, dysk SSD. Próbowałem różne ustawienia, ale chętnie wysłucham jakichś rad, może jeszcze jest dla mnie ratunek :)
  • Odpowiedz
@ZmutowanaFrytkownica: Jeżeli chodzi o grafikę, to nie ma problemu wszystko jest ok. Komp nie wyrabia jak jest więcej samochodów na torze (chyba powyżej 15 zaczyna się problem). Mogę zmienić wszystkie detale na low, ale jak będzie dużo samochodów, to problem jest taki sam.
  • Odpowiedz
@poczekaj: Wymień appki jakich używasz w AC, bo coś czuję że tu tkwi problem. A no i jeśli się nie mylę, to jest też opcja gdzieś, że można ograniczyć liczbę wyświetlanych aut.
  • Odpowiedz