Wpis z mikrobloga

Dobra mireczki z tagów #csgo i #bukmacherka Który z tych buków najlepszy? Zależy mi na dużej ilości meczy i dodatkowych możliwościach obstawiania meczy (handicap, wygrana mapa czy pistol, itd.) Betowałem w bet at home ale mała liczba meczy sprawia, że szukam czegoś innego. Zastanawiam się nad
a) pinnaclesports - płatności mi pasują, można obstawiać mapy, handicapy, itd. tyle, że strona chyba nie jest do końca spolszczona nie? :>
b) bet365- duże możliwości tylko strona we flashu mnie przeraża
c) betsafe - dużo meczy ale nic specjalnego, czasami jakiś handicap
d) betway - jw.
Co wybrać? Co polecacie? Któryś z tych buków ma może teraz jakiś bonus dla nowych graczy? ( ͜͡ʖ ͡€) Dodaję ankietę ale chciałbym abyście się wypowiedzieli. ;)
#csgolounge #csgobets #csgobiznes #bukmacher

Który buk do csgo?

• pinnaclesports 24.5% (13)
  • bet365 71.7% (38)
  • betsafe 1.9% (1)
  • betway 1.9% (1)

Oddanych głosów: 53

• 10
  • Odpowiedz
@kuskoman: no polecaja z refami :D boje sie pinnacle bo strona nie jest w pelni przetlumaczona tzn w tym sensie ze moze byc cos zle przetlumaczone i sie wyloze :D z drugiej strony bet365 jest spoko jesli chodzi o zaklady ale strona jest cala we flashu ;x betsafe i betway to raczej lepsze od bet at home ale slabsze od 2 ww
  • Odpowiedz
@kuskoman: nie no wyszedlem z zalozenia ze kazdy ze srodowiska cs poleca bo refy ( ͜͡ʖ ͡€) @jabukasiga: no nie jest do konca spolszczone wlazlem tam na chwile i to widac. bardziej obawiam sie tego ze cos moze byc zle spolszczone i zalicze wtope @Thevnov: odpada bo musialbym najperw kase przelewac na skrilla albo neterall co wiaze sie z prowizja @DunkLord
  • Odpowiedz
@pszemek1337: wybierz na chybił trafił: pinnacle lub bet365 - będziesz zadowolony, o innych bukmach do sport zapomnij, flash w bet365 nie jest taki straszny, klik klik i szybko skumasz :-)
  • Odpowiedz