Aktywne Wpisy
koronawirus +997
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
Tytuł: Blackout
Autor: Marc Elsberg
Gatunek: Thriller
Powieść o tym co by było, gdyby zabrakło prądu. Jakby zachowywaliby się ludzie, jak działałyby urzędy, policja, szpitale i same państwa. Było trochę dłużyzn i nie czytało mi się płynnie. Książka na plus.
Tytuł: Szósty patrol
Autor: Siergiej Łukjanienko
Gatunek: Fantastyka
Ostatnia książka z serii. Świetna, wciąga niesamowicie. Przygody Antona Gorodeckiego polecam każdemu. Przy każdej książce miałem dużo zabawy, styl mi się bardzo podobał. Sam bohater nie był chłopcem do bicia, który z każdą książką zyskuje na sile, tylko od początku potrafił myśleć i starał się każdą sytuację obrócić na swoją korzyść.
W "Szóstym patrolu" zostało wyjaśnione wiele spraw, które potrafiły niejednokrotnie potrafiły zaskoczyć. Tak samo jak zakończenie. Polecam szczerze każdemu, a i sam mam nadzieję, że może powstanie jakiś spin off.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik