Wpis z mikrobloga

Witajcie członkowie elitarnego wypokowo-mirkowego (czy to nie antagonizmy?) #whiskydrinkersclub

Za uprzejmością członka naszego stowarzyszenia, @jaozyrys , pozyskałem 4 (słownie: cztery) próbki najznamienitszych tytułów szkockich (głównie wydawnictwo Islay), a mianowicie:

Jura Superstition 43%
Laphroaig Quarter Cask 48%
Glenmorangie Quinta Ruban 46%
Ardbeg (wiek i procentaż nieznany)

Niniejszym donoszę iż każdą z nich bliżej poznałem, każdej chwile swe cenne poświęciłem i mimo wszelakich prób i porównań z własnymi zasobami doszedłem do wniosku smutkiem podszytego iż #!$%@? na whisky się znam. Doświadczenie ma jednak swoje plusy dodatnie: utwierdzony zostałem w swym guście, dymu pożądającym, co wpłynęło na niższą moim zdaniem ocenę dla Jury i Glenmorangie, jednocześnie dwóm pozostałym ocenę ową podbijając.

Na zakończenie mojego nagiego we wartościowe wnioski wywodu pozostaje mi polecić transakcje z ww mirkiem. Jego doskonałe zdolności pakowania, a także celnie opisane zawartości, niczym ze świata wiedźmińskiego żywcem wyjętych, flakoników nie pozostawia wiele do życzenia i utwierdza w przekonaniu otrzymania właściwej whisky od właściwego człowieka. W dokumentacji technicznej w postaci fotografii cyfrowej zawarte są butelki:
- po lewej, rozpakowane lecz wciąż zabezpieczone przed utratą zawartości
- po prawej, w pełnej gotowości bojowej składowe przesyłki wypełnionej dużą ilością naraz elementów wypełniających

#pijzwykopem #whisky #tylkomirko #handlujzwykopem
zolwixx - Witajcie członkowie elitarnego wypokowo-mirkowego (czy to nie antagonizmy?)...

źródło: comment_mG34onBIcHMeH5YBC60QCWgxlGhu4Sk2.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz