@konradzicho: naprawde tak mnie to wszytko ostatnio kolo 4 liter rusza.Że niby ja moralizator jestem/byłem? Nie psia mać mam zły moment w zyciu. Moze za mocno sie mi udzieliło no cóż przepraszam
@Abrakadabror: Błysnąłeś poziomem inteligencji. Mirki art nie lubią ale nawet obrażanie arciarzy ma swoje granice. Daj sobie na wstrzymanie i pamiętaj, że w samym Mirko i Mirk0 znajdziesz graczy z artą. Po nich też tak byś jechał?
@LordOfDarkness1986: jeju nigdy nie dales sie poniesc ? Rozumiem zawsze na poziomie bez mozliwosci uniesienia. Wywalil 3 kometarze bo? Aż tak nisko w nich upadłem?Nie ma problemu zapraszam na ts nie wstydze sie. Skoro jeste problem i taki easy to ?
Jak mnie irytują te wieśniaki z wiosek co do miasta przyjechały i teraz oczekują, że w mieście będzie tyle zieleni co na wsi, nie będzie dróg i żeby samoloty i pociągi nie hałasowały w nocy xdddd
Oj oj, nieładnie tak pisać panie @Abrakadabror. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Reszta wiązanki w komentarzu
#wot #worldoftanks #mirkowot
Bezczelnie się zachowałeś. Nie będę tego tolerował tego rodzaju wpisów na mirkoblogu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
zrob jeszcze wideo na discoverchanel czerowna
Komentarz usunięty przez moderatora