Aktywne Wpisy

teslamodels +123
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

czarna-malwa +25
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

A może rzeczywiście ciało zostało wrzucone do rzeki ale nie Ewy T. a jakiegoś gościa co widział co się dzieje?
#ewatylman
którym to monitoringiem wykazał?
tak czy owak, dobrze że Rutkowski wraca do sprawy Radka, bo to kompatybilna sprawa z zaginięciem Ewy, a sposób w jaki ją zrealizowano, wsadzając do więzienia faceta w oparciu o zeznania podstawionego świadka, przywodzi na myśl najgorsze czasu komunistyczne. Zresztą po tym co napisał Żytnicki, wygląda na to, że oni kontynuują ten pomysł, bo jak inaczej rozumieć osadzenie Adama Z. na podstawie przekwalifikowania policjantów na świadków.
ciekawym ile ludzie (młodzi ludzie tacy jak tu na wykopie) potrzebują czasu, by pojąć że w sprawie Ewy Tylman nie chodzi już wyłącznie o wyjaśnienie zagadki uprowadzenia kobiety, ale i o to że Nasze Państwo mataczy i nie chce wyjaśnienia sprawy, więc de facto gra z bandytami.
http://www.wykop.pl/wpis/15691519/bylo-katowanie-czy-nie-bylo-ewatylman/
http://www.wykop.pl/wpis/15647713/mapka-sytuacyjna-dla-zwolennikow-hipotezy-uprowadz/
@1korner: ja niemalże od razu zorientowałem się, że ta sprawa to powtórka Olewnika
wiem, do dziś mam wyrzuty sumienia wobec Ciebie, że nie zrozumiałem kiedyś Twoich wpisów : )
wierzcie mi lub nie, ale przynajmniej dwa razy w przeciągu ostatnich lat widziałem jak poznańska policja przy udziale prasy w dwóch poważnych sprawach zmanipulowała opinię publiczną. Jakieś cztery lata temu grasował po szkołach pedofil, znałem gościa dobrze i osobiście , przy nim twierdziłem że sprawa Madzi z Sosnowca to pikuś, a te #!$%@? odbębniły sukces - wcześniej zatajając sprawę - i obwieszczając, że pedofil miał czystą kartotekę, podczas
Tego nie wiem, ale wiem, że jak coś Ci się stanie, oni pójdą po najłatwiejszej linii oporu, więc jak nie poda im się do łapy dowodów, to przykro mi - leżą.
Drugą sprawą, o której nigdy nikomu nie opowiem to jest moje silne przekonanie jak jeden #!$%@? z Komendy Rejonowej awansował do Komendy Wojewódzkiej, choć raczej powinien siedzieć - co najmniej za zaniedbanie śledztwa - niż awansować.
Co do tej pierwszej mej historii - o tym pedofilu - wystarczy wrzucić kilka linków i poczytać prasę jak wtedy pisali, że to trudne śledztwo itd, bo gość nigdy nienotowany : )
Nazywał się Janusz Narożyński, za chwilę wyjdzie, bo dostał tylko 7 lat, zgwałcił dziesiątki 10-letnich dziewczynek i chłopców w poznańskich szkołach, a jego kartoteka to jeden wielki syf.