@Elfik32: jak tam Elfik z tym punktem regulaminu o zakopywaniu? Coś się zmieniło? Dalej względy pozamerytoryczne są akceptowane z pocałowaniem ręki? Dalej dupek twierdzący o duplikacie nie ma obowiązku wykazania tego? Całuję rączki
@kubatre1: @Elfik32: Przecież wykazałem czarno na białym że to ewidentny duplikat, dodany 2 tygodnie wcześniej. Czemu tamtego komentarza nie dodałeś do oryginalnego znaleziska?
@maciek_gi: bo mnie nie było jeszcze na świecie. maciek. do k... nędzy, przestań narażać szwank swoją dobrą reputację. Czy jeżeli ktoś pisze mądrzej i sensowniej o zwykłym, pozbawionym komentarza i kontekstu w innych znaleziskach zjawisku np. Mona Lisa to jest to duplikat? Maciula - wyhamuj... Please
Nic nie wykazałeś, poza swoim brakiem staranności w przeglądaniu zawartości znalezisk. No, sorry.... Nie brnij w to dalej.
Czemu tamtego komentarza nie dodałeś do oryginalnego znaleziska?
Nie chciało się przeglądać wykopaliska, a jak coś znajdziesz to łatwiej dodać jak karabin maszynowy niż przeszukiwać starocie? Tak czy inaczej ani jedno znalezisko ani drugie IMO zupełnie nie nadają się na stronę główną. Mimo całego mojego zamiłowania do sztuki.
@maciek_gi: macku, nie wiem czy zauważyłeś, że nie dodaję znalezisk typu "Tusk kradnie", "Macierewicz strącił samolot" czy "złodzieje rozkradli autostradę" albo, że "łoś zgwałcił leśniczego". Prawdaż? Rzadko moje znaleziska przekraczają 200 wykopów, ponieważ zależy mi na tym żeby nie być kopią SuperExpressu, Faktów czy Dziennika Polskiego. To beznadziejnie łatwe (mógłbym Ci to udowodnić - tylko po co?)
Fajnym jest dla mnie wolne surfowanie po necie a nie między jedną książeczką a
@maciek_gi: z tymi głowami to chyba sam nie chciałeś tego napisać. Coś Ci nie wyszło w argumentacji :)
To był legalny portal, legalny materiał - w dodatku obwarowałem to ostrzeżeniami. Jeżeli dzidzia, którą się uprzedza żeby sie nie bawiła zapałkami po nie sięga - to ja mam ponosić konsekwencje? Zapałki są legalne. PRL już nie - a to zapachniało PRL-em
@kubatre1: Ależ nie są tożsame. Tylko identyfikator filmu jest ten sam, a różnią się póki co, wyłącznie komentarzem. Komentarzem, który mogłeś dodać do oryginału, ale wolałeś wyhodować własne znalezisko, a jak Ci się podtyka pod nos że było to się rzucasz jak Nemka ze wścieklizną.
Przejrzyj swoje znaleziska - jestem jednym z częściej wykopujących, więc z tym łosiem to nie do mnie. Ale wykopuję tylko pod warunkiem że coś nie jest
@maciek_gi: i jeszcze maciek, karabin maszynowy nie posiada, sądzę, wiedzy, której nie znajdziesz na polskich stronach w necie. Przemyśl to zanim napiszesz, że jestem sprzężonym Vulkanem o bodajże 16000 pocisków na minutę z sześciu luf. To taka lepsza kartaczownica Gatlinga
@kubatre1: Uwierz mi, wiem co to jest działo Gatlinga. Naście lat temu grałem w Wolfensteiun 3d. :) Niemniej to co przedstawiłeś w tym wykopie to moim skromnym zdaniem za mało na główną. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - trudno.
@kubatre1: Nie wiem kim jest ten dyzio, nie wiem co powiedział o pałacu cesarskim i nie mam czasu ani energii tego teraz szukać ani rozgrzebywać. Duplikat to duplikat. O informacji nieprawdziwej się nie wypowiem.
Ale przyznaję się do 1 błędu: nie trzeba było zakopywać jako duplikat, tylko jako 'nie nadaje się'.
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
Nic nie wykazałeś, poza swoim brakiem staranności w przeglądaniu zawartości znalezisk. No, sorry.... Nie brnij w to dalej.
Nie chciało się przeglądać wykopaliska, a jak coś znajdziesz to łatwiej dodać jak karabin maszynowy niż przeszukiwać starocie? Tak czy inaczej ani jedno znalezisko ani drugie IMO zupełnie nie nadają się na stronę główną. Mimo całego mojego zamiłowania do sztuki.
Fajnym jest dla mnie wolne surfowanie po necie a nie między jedną książeczką a
To był legalny portal, legalny materiał - w dodatku obwarowałem to ostrzeżeniami. Jeżeli dzidzia, którą się uprzedza żeby sie nie bawiła zapałkami po nie sięga - to ja mam ponosić konsekwencje? Zapałki są legalne. PRL już nie - a to zapachniało PRL-em
Przejrzyj swoje znaleziska - jestem jednym z częściej wykopujących, więc z tym łosiem to nie do mnie. Ale wykopuję tylko pod warunkiem że coś nie jest
Maciek, Maciek - przeczytaj na chłodno to wszystko co napisałeś. Ja nie mam o nic nie żalu. Jak widzisz "tancuju" :)))
A powiedz mi co zrobić z dyziem, który twierdzi, że pałac cesarski w Edo to informacja nieprawdziwa? Robisz to samo
Ale przyznaję się do 1 błędu: nie trzeba było zakopywać jako duplikat, tylko jako 'nie nadaje się'.