Aktywne Wpisy
elelemak +10
Mirki mam problem, totalnie nie potrafie zainicjować stosunku. Nie wiem jak o to spytać koleżanki, mimo ze wiem ze jest chętna na 100%. Potrafie leżeć z ni przytulony ale na ostatniej prostej zawsze strasznie się stresuje. Zapytać jej w prost? Jakich slow przykładowo mogę użyć? Nie chce żeby myślała, ze chodzi mi tylko o #seks #zwiazki #fwb

jestemtunew +679

tak, BMW 850csi. Podchwytliwe, bo kto to widział z otwartymi światłami;-).
powiem wam, że za dzieciaka nikt mi nie wierzył na podwórku, że istnieje taki samochód. Jak się gadało o samochodach, to "BMW 3 jest spoko", "BMW 5 lepsze", "BMW 7 najlepsze". Ja im wtedy mówiłem, że jest jeszcze BMW 8, ale oni w śmiech, że nie ma większej limuzyny, że siódemka jest najbardziej
Co do dziecięcych historii, w przedszkolu mówili mi że mój modelik BMW E31 ma ZERO rur wydechowych więc pewnie nie jedzie. Banda debili nie wierzyła, że to zakrzywione to rura wydechowa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
swoją drogą nigdy nie widzialem 8ki z otwartymi światłami, za to jak przegladałem kiedys aukcje (jakos w 2005) to były dosyć tanie auta 20-30k średnio widać się jaktajmer zrobil... to samo z fiatami coupe, barchettami i mazdami mx5 mk1