Wpis z mikrobloga

Gdzie w Krakowie można się wybrać na randkę do jakiejś fajnej knajpki, aby był nastrój i tez dało sie zjeść w normalnej cenie a nie dania po 40 zl za osobę.
#krakow #podrywajzwykopem
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Miałem właśnie pisać i pytać prawie o to samo ale jak jest wątek to się podczepię. W okolicy Krakowa jest coś wartego polecenia? Tak żeby od smogu uciec na chwilę.
@Jyba: W innym wątku który czytałem polecali marchewkę z groszkiem.
  • Odpowiedz
Pino

@HarleyQuinn: @Jyba: Nigdy, przenigdy - tam jest tanio? Kiedyś jadłem i według mnie nie dość, że drogo, to jedzenie było niesmaczne - makaron rozgotowany a sos źle doprawiony.

@Jyba: Osobiście polecam sezony na podgórzu, Limanowskiego - knajpa założona z projektu unijnego, dla wprowadzenia do społeczeństwa ludzi (z problemami, biednych, czy coś?), więc nie jest drogo, a bardzo smacznie i przyjemnie. Nie wiem jak teraz, ale
  • Odpowiedz
@nsfw: Zupa krem z dyni - 10 złotych. Jej smak wspominam cały czas, jestem w niej absolutnie zakochana. Ale chyba niestety jest tylko jesienią, tak mi się wydaje.
Makarony są od 19 do 31 złotych. (Niebieski na ich jakość nie narzekał) Ogólnie ceny są raczej normalne, takie jak w większości knajp/restauracji. Ponadto bardzo ładny wystrój, koleżanki się nim zachwycają, więc sądzę że różowe brane tam na randki będą zadowolone.
@
  • Odpowiedz