Wpis z mikrobloga

Wykopki, halp. Dostałem swojego Xiaomi Mi4i ale wydaje się podejrzany. Aplikacja "Mi Verifaction" pokazuje że sprzęt jest ok ale nie może znaleźć po numerze IMEI danych o sprzedaży. Więc sam wpisuje ten IMEI razem z numer SN z pudełka (można też z *#06#) na stronie http://order.mi.com/service/imei i okazuje się że (informacja na zdjęciu) że telefon nie został nigdy sprzedany. (Mógłby ktoś zweryfikować tłumaczenie z chińskiego, może źle przetłumaczyłem) o co chodzi? #xiaomi #aliexpress #goldway #chinskiecuda #chinskietelefony #banggood #smartphone #smartfon #smartfony #telefony #telefonyzchin
SirSajko - Wykopki, halp. Dostałem swojego Xiaomi Mi4i ale wydaje się podejrzany. Apl...

źródło: comment_MYWt1x6C0BSTjlZr2Wk4dQDjKUVyc71X.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SirSajko: ludzie serio takie rzeczy sprawdzają? Pierwsze słyszę że coś takiego się sprawdza. Cały Wykop kupuje u Goldwaya (w tym ja) i nikt na podrobki się nie skarżył. Masz coś nie tak ze specyfikacja albo działaniem telefonu żeby sądzić że to #!$%@??
  • Odpowiedz
@pazdzioch564: Jest jedna rzecz jasny pasek na górze, backlight bleeding moze bym tego nie nazwał, ale jest to przejaśnienie grubosci jednego pixela. Dostałem też ładowarkę z dwoma płaskimi pinami, no ale dali też przejściówkę od razu, każdy tak dostał u Goldwaya?
  • Odpowiedz
@SirSajko: Jak grubości jednego piksela, to raczej nie backlight bleeding, reklamuj jak ci przeszkadza. Z chinolami trzeba uważać, bo oni robią ludzi w #!$%@? ile wlezie, wbrew opiniom na Wykopie. Chociaż resellerzy na Allegro też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz