Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +139
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
iErdo +88
Jechał przede mną człowiek. W moich oczach napruty, raz prawie wpadł na samochód z naprzeciwka, z raz prawie w rów, a ze dwa razy na wysepkę na drodze. No myślę sobie jedzie pijany jak nic. Trudno, dzwonię na 112. Akurat gość zajeżdża na stację, upewniam się w swoim przekonaniu jak widzę jak się chwieje z jednej na drugą. Podbijam i mówi, że zmęczony bo jedzie długo, no ale nie wierzę. Podjeżdża policja
Bzdurna wypowiedź na dziś, wołam wielkiego fana mądrości koszykarzy - @Vojtazzz Znowu Kevin, tym razem Love po meczu z Warriors. (moje wolne tłumaczenie)
Beat Writerzy Cavs próbują wciskać kit że nie chodzi o to że Love ma pretensje do LBJa, że potrzeba kontekstu wizualnego wypowiedzi etc. Bzdury. Love tak jak w Wolves daje dziwne wypowiedzi. Swoją drogą statsy KL od grudnia: 36% z gry, 12.8 punktu na mecz.
63 punktów, 19 zbiórek, 13 asyst - to statsy Micheala Beasleya z All Star Game ligi chińskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dobrze się mu tam powodzi. Drugi raz z rzędu został ogłoszony MVP ligi.
Rok temu po 39 spotkaniach Cavs byli 19-20, teraz są 28-11.
Na chińskim odpowiedniku wykopa/reddita bawią się w najlepsze. Wybrali top10 na każdej pozycji, a także stworzyli hipotetyczny turniej 1vs1. Wygrał Michael Jordan w finale pokonując Shaqa.
Ogłoszenia parafialne:
Wrócił @porucznik_franek więc on pewnie przejmie pisanie wpisów ze zbiorem newsów o NBA.
Reklama: chłopaki od bukmacherki założyli tag #obstawiamynba. Fajnie jakby tag nabrał na popularności, wówczas może nie będzie pytań o typy pod tagiem #nba. I reklamuję raz jeszcze tag #porzingod poświecony Zingisowi.
Na koniec MVPISH
#nba
@appylan:
@appylan: Szkoda że to wstawiłeś, gdybyśmy się tym nie sugerowali sami moglibyśmy taki ranking sporządzić. Może TOP5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)