Wpis z mikrobloga

Skrzydłowy Hornets Michael Kidd Gilchrist już wrócił do treningów na pełnym obciążeniu. Termin powrtou na parkiet jeszcze nieznany, ale jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę że w ciągu 2 tygodni wróci do gry. Największym atutem MKG jest elitarna obrona na obwodzie. Drużyna z Północnej Karoliny ma obecnie 14stą obronę w NBA, z MKG powinno być jeszcze lepiej.

Bzdurna wypowiedź na dziś, wołam wielkiego fana mądrości koszykarzy - @Vojtazzz Znowu Kevin, tym razem Love po meczu z Warriors. (moje wolne tłumaczenie)

Wielu z nas powinno spojrzeć na siebie w lustrze. Zaczynając od naszego lidera, bo od niego wszystko schodzi w dół.

Beat Writerzy Cavs próbują wciskać kit że nie chodzi o to że Love ma pretensje do LBJa, że potrzeba kontekstu wizualnego wypowiedzi etc. Bzdury. Love tak jak w Wolves daje dziwne wypowiedzi. Swoją drogą statsy KL od grudnia: 36% z gry, 12.8 punktu na mecz.

63 punktów, 19 zbiórek, 13 asyst - to statsy Micheala Beasleya z All Star Game ligi chińskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dobrze się mu tam powodzi. Drugi raz z rzędu został ogłoszony MVP ligi.

Rok temu po 39 spotkaniach Cavs byli 19-20, teraz są 28-11.

Na chińskim odpowiedniku wykopa/reddita bawią się w najlepsze. Wybrali top10 na każdej pozycji, a także stworzyli hipotetyczny turniej 1vs1. Wygrał Michael Jordan w finale pokonując Shaqa.

Ogłoszenia parafialne:

Wrócił @porucznik_franek więc on pewnie przejmie pisanie wpisów ze zbiorem newsów o NBA.

Reklama: chłopaki od bukmacherki założyli tag #obstawiamynba. Fajnie jakby tag nabrał na popularności, wówczas może nie będzie pytań o typy pod tagiem #nba. I reklamuję raz jeszcze tag #porzingod poświecony Zingisowi.

Na koniec MVPISH

#nba
Pobierz appylan - Skrzydłowy Hornets Michael Kidd Gilchrist już wrócił do treningów na pełnym...
źródło: comment_8GQ5mwBPwu06cOmbNQBZwaiWYnUNB9O4.jpg
  • 6
Na chińskim odpowiedniku wykopa/reddita bawią się w najlepsze. Wybrali top10 na każdej pozycji

@appylan: Szkoda że to wstawiłeś, gdybyśmy się tym nie sugerowali sami moglibyśmy taki ranking sporządzić. Może TOP5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)