Aktywne Wpisy
Szinako +192
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
diagnoza-przegryw +187
#przegryw
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
Znalazłem ofertę pracy w maku. Zaraz wysyłam CV. Chcę zarobić na mustanga z 2005 roku. Trochę to potrwa zanim odłożę bo takie auto kosztuje przynajmniej z 30-40 tysięcy ale w końcu się uda. Spełnię swoje marzenie. Będę przegrywem jeżdżącym mustangiem.
W wyborach na partię Kaczyńskiego głos oddało 38% Polaków. 38/100 poparło PiS, 62% wybrało inne partie. Jeśli w zbiorze 100 osób znajduje się 38 kobiet i 62 mężczyzn - czy panie stanowią większość? Do takiego myślenia chce nas przekonać rząd, oni poważnie myślą że łykniemy te bajki. Skończmy z ich propagandą raz na zawsze - PiS poparła tylko 1/3 Polaków, większość w Sejmie to jedynie efekt ordynacji nie oddający społecznego poparcia zwycięskiej partii. Nie ma żadnego masowego poparcia dla "reform", jak to było na Węgrzech.
To jak, damy się ogłupić rządowi?
#neuropa #4konserwy #logika #pisbusters #polityka
@twmistrz: xD
Sam nie głosowałem na PiS i nigdy nie zagłosuję, ale wygrali uczciwie. Jeśli się to komuś nie podoba to mógł iść na wybory a nie siedzieć w domu.
Komentarz usunięty przez autora
@LordOfTheBananas: 38% głosujących to nie jest większość
Masz watpliwosci?
Załóż stronę "PiSBusters" gdzie będziesz rozprawiał się z mitami dotyczącymi PiSu. Rychu i PO chętnie dorzucą szekle.
Komentarz usunięty przez autora
Dobry pomysł, dodaję tag. W sprawie szekli wołam @Petru @PO @Masoneria @Żydowscy_Bankierzy na PW.
Coś jak metabunk, ktoś wrzuca tezę/mit do obalenia i następnie @twmistrz robi elaborat( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nazywaj mnie chcesz, ale odpowiedz na pytanie - czy w wyborach PiS poparła większość Polaków?
Zresztą, największym przegrywem ostatnich lat jest gość, który przez 8 lat przegrywał wszystko co się da. Żeby wreszcie się udało, przez całą kampanię musiał udawać że nie istnieje, wystawiać marionetki, i głęboko ukrywać swoje poglądy.
@twmistrz: ale 90 % wykopków
Tylko jeśli policzysz konta agencji marketingu społecznościowego zatrudnionych przez "KW Prawo i Sprawiedliwość", obecnie zaś finansowanych ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów jak doradcy ds. wizerunku.
Głosy nie za PiS oddało 68% uprawnionych. Skąd wartość 54?
@twmistrz: Źle. Jeśli już jedną partie przyporządkowujesz do kobiet, to inne partie też muszą mieć różne płci. Żeby było prościej, opiszę kolorami. Pis (żółty) miał 38, Po (zielony) miał 24 ... itd, w ten sposób rzeczywiście większość osób