Wpis z mikrobloga

ilu z was w zasadzie lubi swoje życie? #!$%@? tam w to, czy ktoś z Waszych znajomków żyje niby lepiej lub niby gorzej.. no ale komu tutaj jest tak naprawdę dobrze z tym, kim jest i jakie ma życie?

no a jeśli nie jest Wam dobrze, no to dlaczego i co stoi na przeszkodzie, żeby się zmienić?

ja osobiście wiele bym zmienił, wiele bym jeszcze chciał, ale tak naprawdę mimo, że życie mam dość #!$%@?, to jestem szczęśliwy, że nie jestem kimś innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pogadajmypowaznie
  • 42
  • Odpowiedz
@CommanderStrax: Skrajne problemy z opanowaniem snu - śpię 4-7 godzin, wstaję (bo muszę) jestem na chodzie i super ogólnie. A kiedy przyjdzie "luźniejszy dzień" zmieniam się w leżący worek w łóżku przez 12-14 godzin, nie widzę sensu wyłażenia z niego.
Mam tak kiedy na moją głowę zwala się zbyt wiele problemów. Zaniedbuję wtedy trochę siebie, dochodzi alergia neurotyczna, problemy z apetytem, łaknę kontaktu z ludźmi a nie mogę go mieć bo
Tymian - @CommanderStrax: Skrajne problemy z opanowaniem snu - śpię 4-7 godzin, wstaj...

źródło: comment_wmOeGRJp0WcUuh323MpZaqCVBs4QeZfo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jasniepanalbert: ile masz lat? 80? nigdy na nic nie jest za późno :\

@bios16: no to dobrze, dobrze! widzę, że ciśniesz. w zasadzie wydaje się to całkiem sporo, więc jeśli postanowisz zrobić sobie przerwę, to ja Cię rozgrzeszę :D

@MamZablokowaneKonto: a kim on jest? jak jest bogaty, to mogę być jak on ( ͡° ͜ʖ ͡°)

żeby być szczęśliwym to albo musisz obniżyć wymagania, albo
  • Odpowiedz
@Tymian: 7 godzin snu to optymalna ilość (przynajmniej w wieku 20+ i gdzieś do 40), no ale z drugiej strony 4 to zdecydowanie deficyt. Nie #!$%@? się ze sobą i z tym co mówią ludzie i wybierz się do kogoś, kto pomoże Ci z problemami ze snem (psychiatra/psycholog). Właśnie magią całej ludzkiej egzystencji jest to, że posiadamy doświadczenia, zmartwienia, troski, które na co dzień nie zaprzątają nam myśli, ale potrafią siać
  • Odpowiedz
@Jasniepanalbert: a Ty w to nie wierzysz? ile masz lat?

@MamZablokowaneKonto: nie słyszałem o takim rozwiązaniu, no ale w taki razie dlaczego Ty się nad tym nie zastanowisz? ;) może znajdziesz rozwiązanie, które pomoże Ci zarabiać kokosy na waleniu konia i jedzeniu słodyczy? świat dzisiaj jest dziwny, ludzie też, łykną wiele.. próbuj zamiast narzekać ;p

@bios16: 4 kartki to już z górki :) szanuję za samozaparcie!
  • Odpowiedz