Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +66
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +708
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
no a jeśli nie jest Wam dobrze, no to dlaczego i co stoi na przeszkodzie, żeby się zmienić?
ja osobiście wiele bym zmienił, wiele bym jeszcze chciał, ale tak naprawdę mimo, że życie mam dość #!$%@?, to jestem szczęśliwy, że nie jestem kimś innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pogadajmypowaznie
@CommanderStrax: Jestem leniwym #!$%@?
@CommanderStrax: Wtedy może być za pózno
Mam tak kiedy na moją głowę zwala się zbyt wiele problemów. Zaniedbuję wtedy trochę siebie, dochodzi alergia neurotyczna, problemy z apetytem, łaknę kontaktu z ludźmi a nie mogę go mieć bo
@bios16: no to dobrze, dobrze! widzę, że ciśniesz. w zasadzie wydaje się to całkiem sporo, więc jeśli postanowisz zrobić sobie przerwę, to ja Cię rozgrzeszę :D
@MamZablokowaneKonto: a kim on jest? jak jest bogaty, to mogę być jak on ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CommanderStrax: Jeśli w to wierzysz to spoko, propsuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MamZablokowaneKonto: nie słyszałem o takim rozwiązaniu, no ale w taki razie dlaczego Ty się nad tym nie zastanowisz? ;) może znajdziesz rozwiązanie, które pomoże Ci zarabiać kokosy na waleniu konia i jedzeniu słodyczy? świat dzisiaj jest dziwny, ludzie też, łykną wiele.. próbuj zamiast narzekać ;p
@bios16: 4 kartki to już z górki :) szanuję za samozaparcie!