Wpis z mikrobloga

Chciałem napisać tylko dla niezdecydowanych, że przerzucilem się z Samsunga s3 na redmi note 2 i to jest jak odkrycie koła. Przeskok technologiczny jest okrutny. A zmienilem telefon tylko dlatego, że kazali mi za rozbity wyświetlacz w s3 zapłacić 500, a od sprzedawcy w pl z faktura wyszło 700 (550 po odliczeniu vatu), a telefon następnego dnia:). zajebisty jest ten telefon!
#xiaomi
  • 6
  • Odpowiedz
  • 1
@kurp: jest polska nakładka na androida. się nazywa MIUI. w zasadzie nie ma różnicy miedzy ich androidem a tym z nakładką. bardzo rzadko gdzieś pojawiają się chińskie znaczki
  • Odpowiedz
@kurp: jak kitajski bo nie czaje ? Mam note 2, android 5.0, sklep play, wszystko gra. Za 500zł nigdzie w Polsce nie znalazłbym takiego sprzętu,a nakładka MIUI jest najlepsza ze wszystkich jakie widziałem.
  • Odpowiedz
  • 1
@kurp: Z wydajnością to jest tak, ze podobno nie wiem ile byś musiał napchac w ten telefon, żeby go przymulic. ja juz trochę aplikacji zainstalowałem i chodzi na razie jak złoto. także jakas nakładka nie jest w stanie wiele z pamięci nic ruszyć. ja używamy przy normalnym korzystaniu 1/4 z 2gb pamięci RAM.
  • Odpowiedz