Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +106
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
266288
158448
72427
249272
89940
Wszystkie mają ciekawe opinie, jeszcze nie wiem którą wybiorę, ale mam ochotę się zabawić także może już w ten weekend:)
#driveidzienadziwki
bonus
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wybierz dobrze i have fun Cumplu! ;)
No bo po co był twój komentarz? Czekał na plusy antyfanów? Też szanuję dlatego rozmawiam a nie czarnolistuję.
Jestem po długim związku, planuję znaleźć sobie dziewczynę ale jeszcze nie teraz, zgadzam się że prostytutka nigdy nie zastąpi naturalnej relacji. Mimo to prostytutki też mają swoje zalety:)
A tak przy okazji... ona też się kąpała przed seksem?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora