Wpis z mikrobloga

Zamawiał któryś z Mirków majty z aliexpressu? Mam na myśli klasyczne bokserki, bez cudacznych napisów, wzorków, przezroczystych siatek na jaja, jaskrawych kolorów i opinających wąską dupkę koksa jajogniotów...

Coś takiego
http://www.aliexpress.com/item/Sexy-Men-Underwear-Boxers-Shorts-Brand-Mens-Underwear-Trunks-Gay-Penis-Men-Sport-Shorts-Cotton-Running/32274114105.html

Do rzeczy - Rozumiem, że podane tam rozmiary są azjatyckie - zmierzyłem się w biodrach i mam jakieś 95cm, a uchodzę za chudzielca. Tamtejsze rozmiary na 90 się kończą - jak to rozumieć? Nie będzie majtów?

No i co z tymi cenami? Jest tanio, ale bez przesady, Ze stówa pójdzie za kilka par, spodziewałem się większej różnicy.

#modameska #chinskiecuda
  • 5
@sebix_: tak, pogodzilem sie z tym, ze jak czlowiek nie chce wygladac jak clown i zalozy na siebie cos klasycznego w stonowanych kolorach i bez smoka na plecach to w powszechnej opinii ma bolca na boku :D
@KrisM89: Potwierdzam: +2 do rozmiaru. Normalnie mam M/L, kupiłem L i miałem jajognioty. A z jakoscia moze byc roznie. Grafika na kapielowkach rozsypala sie po 1 uzyciu. Generalnie nie polecam. Lepiej kupić 3 pary niemieckich (ja akurat dostalem w prezencie i jakosc taka jak najlepszych polskich) niz 30 chinskich jednorazowek.