Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (159)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (127)
Papileo +121
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Miałbym kilka pytań. #podroze #turystyka #wakacje
Jeśli lecisz z Fly4Free to na tydzień raczej proponuję osiąść na Gwadelupie, bo stamtąd wszędzie jest daleko. Jeśli się upierasz to w tej okolicy warto Montserrat i Martynikę zobaczyć, ale nie starczy Ci czasu.
Proponuję wykupić wycieczkę w innym terminie do Puerto Rico (potrzeba amerykańska wiza) i w San Juan wbić na prom wycieczkowy, który opływa praktycznie wszystkie ciekawe wyspy. Do Puerto Rico loty zdarzają się dość tanie (w okolicach 2,5k) dość
Dzięki za te informacje. Mógłbyś coś więcej o tych cenach napisać? I wiesz może jak pora mokra jest bardzo mokra? Leje codziennie, całymi dniami? Bo to wyjazd bliżej lipca by był :)
Ceny to już zależy od wyspy, tutaj wolę Cię nie wprowadzać
Jedzenie to i tak nic w porównaniu z innymi towarami, których na wyspie nie produkują i wszystko trzeba importować. Wszelkie kremy do opalania (7USD), szczoteczka do zębów (zwykła, gówniana za 5 dolarów) i tak dalej.
W pewnym momencie człowiek zaczyna się zastanawiać, jak oni tutaj żyją i czy przypadkiem ten ziomek z domu o standardzie mojego garażu nie jest bogatszy niż ja :D