Aktywne Wpisy
ATAT-2 +95
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +552
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dlaczego, drogi użytkowniku @camasa:, dodajesz znalezisko z jakiegoś rosyjskiego, kłamliwego rosyjskiego portalu cynicznie nazwanego "wiernipolsce1"? Nie przeszkadzają ci np. banery "Solidarni z Prezydentem Rosji Władimirem Putinem w przywracaniu konstytucyjnego porządku na Ukrainie"?
Dlaczego wy, pisowscy spamerzy, jak @theone1980:, @RobotKuchenny9000:, @GoraluCzyCiNieZal1:, @wigilius:, @SSSIJ:, @sportingkielce: i inne #4konserwy wykopujecie kłamstwa i portale oczerniające Polskę i polskie władze, w tym śp. Lecha Kaczyńskiego oraz oczerniające wszystkie polskie partie, a także obecnego Prezydenta Andrzeja Dudę?
Co ciekawe, pan Dariusz Kosiur, podpisujący się pod życzeniami na tej stronie, startował z list PiSu w wyborach samorządowych. WTF?
Liczę @camasa:, że jako jeden z aktywniejszych użytkowników wykop.pl, odpowiedz na pytanie dlaczego dodajesz kłamliwe informacje z portalu opluwające polskie władze. A może jakiś hajsik dostajesz za promowanie strony, która oprócz opluwania Polski, opluwa też Ukrainę przy każdej okazji oraz wychwala Rosję, zachwycając się nad "wolnością słowa i jakością myślenia politycznego" w Rosji?
Komentarz usunięty przez moderatora
@glosnik: To Wasze rybki i Wasze akwarium.
Jeszcze jeden cytat, do kolekcji dla @dertom:
http://www.wykop.pl/link/2652821/#comment-29559695
Mam nadzieję, że będzie przytaczał równie ochoczo, co ten tutaj.
P.S neuropa i lewactwo nie ma ma wyłączności na opluwanie Polski i polaków, nie wyobrażajcie sobie za dużo.