Aktywne Wpisy
Szumrzeczny +22
Koledzy jutro będzie dzień, w którym mogę wylądować na bruku, bowiem jutro właśnie wszyscy się dowiedzą, że "uwaliłem" studia i idę do pracy
Bardziej prawdopodobny scenariusz to raczej wielka awantura, płacz i darcie mordy (a i jeszcze złośliwe docinki przez co najmniej kilka miesięcy), ale znając moją #!$%@?ą rodzinkę #!$%@? z domu niestety również jest możliwe, jak coś nie idzie dokładnie tak jak sobie #!$%@? w głowie, to dostają jakiejś dzikiej furii,
Bardziej prawdopodobny scenariusz to raczej wielka awantura, płacz i darcie mordy (a i jeszcze złośliwe docinki przez co najmniej kilka miesięcy), ale znając moją #!$%@?ą rodzinkę #!$%@? z domu niestety również jest możliwe, jak coś nie idzie dokładnie tak jak sobie #!$%@? w głowie, to dostają jakiejś dzikiej furii,
Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina
Nie jestem hardkorowym graczem, nie gram w najnowsze produkcje zaraz po premierze, jednak jeżeli już kupuję, to wolałbym coś porządnego. Na pewno punktem odniesienia jest Wiedźmin 3 - ma płynnie działać ;)
Poszukałem w internecie i polecany jest Lenovo Y50-70. Jaki wariant jest najlepszy, żeby wydać maks. 4 tys zł? i7 + 8 GB? A może w ciągu najbliższych tygodni (bezwzględnie muszę mieć laptopa na koniec stycznia) wyjdzie coś nowego, lepszego? Nie będę grał na baterii, także żywotność nie jest jakoś specjalnie kluczowa.
Będę wdzięczny za opinie.
#laptopy #kupujzwykopem #komputery
@NicDoStracenia:
Zależy, do grania typowego pewnie y700-15
Na średnich w full hd.
Nic co by ciebie mogło zainteresować w przedziale do 4k.
Jak bez systemu to nie, 3939 zł:
http://xtreem.pl/laptopy-dla-graczy/442-lenovo-y700-15-gtx960m-ips-80nv00d4pb.html#/
To taniej chyba nigdzie nie ma.