Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +227
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
placebo_ +364
baza #bekazpalaczy #polska
bedzie 2,50 za wyplate, albo jakies koto komfort za 12 zl na miesiac. nie korzystam zo kienek w banku potrzebuje tylko dostep przez internet, przez przegladarke i przez appke na wp.ta od inga jest spoko.
wkurzyl mnie ing bo nie dosc tzymaja moja kase na marnym procencie to teraz mi kaza za to placic i ograniczaja mi dostep.
czy jest jakas alternatywa do inga
karta robie sporo tranzakcji wiec jakis tam limit miesieczny na pewno wyrobie
bankomaty chcialbym miec w Polsce wszystkie za darmo
przydalaby sie jeszcze kredytowka albo wirtualna karta dla kitajcow
jaki bank sie teraz oplaca tak zeby nie placic za trymanie u nich kasiorki?
#ing #kiciochpyta #bank #pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora
W żabce ten cashback nie jest do końca taki darmowy, bo trzeba coś kupić, żeby była transakcja kartą
http://www.wykop.pl/wpis/15898655/tmobileuslugibankowe-tmobileuslugibankowedostarcza/
Wkurza mnie to że bank trzyma moją kasę i każe mi