Wpis z mikrobloga

Hej, mirki z tagu #apple #iphone właśnie odebrałem swojego iPhone 6 Plus z serwisu, z powodu przesuniętej przedniej kamery, wymienili cały przód, fajnie bo ekran miałem porysowany od freza ( autokorekta poprawiła na freda.. ) i serwisy robią już w Polsce, mogę podesłać, kartkę serwisową, jest napisane kto wykonywał naprawę. Ja robiłem to w iMAD Kraków ale oni to gdzieś wysyłali. Jakościowo wszystko super, ale mam pytanie odnośnie zdjeć wieczornych, które moim zdaniem są słabe, a wpisując mój imei wyskakuje, ze podlega on akcji serwisowej, ale dopiero po wyskoczeniu awarii, ( rozmyte zdjęcia ) u mnie wieczorem jest kiepsko, ale może tak ma być, może porównacie to zdjęcie, robione po całkowitym zmroku, bez flesza, ale mocno dawał halogen i światła wewnętrzne samochodu.
MarioMAX - Hej, mirki z tagu #apple #iphone właśnie odebrałem swojego iPhone 6 Plus z...

źródło: comment_l07wHz8zQ4meXS9QHkEE55C1zlNw3lCx.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • 0
@pieczywowewiadrze: Może Polak pracuje w Holandii, strasznie szybko to zrobili, jeszcze święta były, a w wigilie był do odebrania w Krk. Zrobili by to w 5 dni roboczych wliczając wysyłkę do Holandii ?
  • Odpowiedz
  • 0
@pieczywowewiadrze: Czyli zdjęcie wyglada normalnie, nie ma jakiś nadmiernych szumów? Nie mam innego telefonu do porównania, a te zdjęcia, nie wyglądają jak te z testów, tam to wgl jest cud miód tutaj nie.
  • Odpowiedz
  • 0
@chrystusie: szybko właśnie, myślałem, ze w okresie świątecznym bd musiał poczekać do nowego roku, a czekałem 10 dni wliczając weekendy, gdyby to nie był okres swiąteczny i nawał pracy, to jak oddasz w poniedziałek to w piątek powinien być. Pytanie tez jaki telefon i usterka?
  • Odpowiedz
  • 0
@chrystusie: To lepiej zanieś do Galerii do iSpotu, bo tam przychylniej patrzą, na takie uszkodzenia koledze nawet iPhona 5 starego po gwarancji naprawili za darmo, ładnie prowadzisz profil na wykopie
  • Odpowiedz