Aktywne Wpisy
Smarek37 +321
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +179
#telefony #xiaomi #pytanie
@WhyCry: Hmm, nie myślałem o tym i w sumie, to nie wiem nic na ten temat. Powinienem poczekać? :v
Ja bym się wstrzymał 2 miesiące. Wtedy wyjdzie Galaxy S7 i Snapdragon 820 będzie już oficjalnie dostępny. Xiaomi napewno wyda też swój telefon.. Oneplus3 też powinien już być za rogiem.
PS Miałem S2 i S3, teraz 1+1.
@WhyCry jak poczeka jeszcze rok to bedzie mial tez xiaomi mi6, one plus 5 i ewentualnie jakies letv x123412 :)
Sprzedawcy z Aliexpress często wysyłają pocztą holenderską albo niemiecką (dosłownie różnią sie tylko nalepką). Wtedy celnicy mają się nabrać, że jakoby paczka jest wewnątrzunijna.
[https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/245-mi-4c-32gb.html?search_query=mi4c&results=3](https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/245-mi-4c-32gb.html?search_query=mi4c&results=3)
tutaj na 100% nie ma vatu, tylko nie wiadomo jak z dostepnoscia - napisz do nich
Xiaomi nie ma oficjalnie w pl ani w europie. Wszystko co kupisz to impprt na wlasna reke, ewentualnie resellerzy z chin.
Nie daj sie tez ommmic allegro jakoby ktos to naprawial i zapewnial super pr0 gwarancje.
Serwis jest jeden we wroclawiu ogarniety czlowiek to robi i ma umowe serwisowa z ibuygou i xiaomiforsale.
Jesli ktos