Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +20
Obsesyjne dbam o swoje ciało, prowadzę się lepiej niż francuski piesek...
-0 alkoholu
-0 papierosów, dymu tytoniowego
-praca biurowa na 10:00, do której zawsze się wysypiam, kładę się przed północą
-Siłownia, cardio 3-4 tygodniowo
-Nie jem żadnej paszy w postaci mięsa z biedronki ani innego wysokoprzetworzono syfu
-Myję zęby 3 razy dziennie wysokiej jakości pastą do zębów i szczoteczką soniczną.
Dzięki temu w wieku 26 lat ludzie pytają się mnie o dowód
-0 alkoholu
-0 papierosów, dymu tytoniowego
-praca biurowa na 10:00, do której zawsze się wysypiam, kładę się przed północą
-Siłownia, cardio 3-4 tygodniowo
-Nie jem żadnej paszy w postaci mięsa z biedronki ani innego wysokoprzetworzono syfu
-Myję zęby 3 razy dziennie wysokiej jakości pastą do zębów i szczoteczką soniczną.
Dzięki temu w wieku 26 lat ludzie pytają się mnie o dowód

zsokiemowocowym +356
Postanowiłem uderzyć pieścia w stół i wyprowadzić się z wiochy do stolicy. Będę robić w pizzeri ze znajomym co wyjechał już parę lat temu. Zdjęcie z kibla bo jadę na gape, a zawsze to dodatkowe parę złoty na start w wielkim mieście.
#wychodzimyzprzegrywu #pdk
#wychodzimyzprzegrywu #pdk
źródło: qcGeRQE
Pobierz

Jak myślicie ? Z jakim kapitałem wystartować do gry na giełdzie , żeby miesięcznie zarobić 200-300 zl . jest szansa żeby tyle ugrać nie mając dużego doświadczenia na giełdzie? Do tej pory stosowałem taktykę : kup i trzymaj .
200-300 zł miesięcznie? Bez problemu. I nie trzeba tu dużych pieniędzy. Bitmex, kilka stów, dźwignia x100/x50, 2-3 longi w dobrych momentach i już masz. Albo duży jeden, jak ktoś jest pewny swego. I tak, nie musisz mieć wcześniejszego doświadczenia w giełdzie - jestem tego przykładem.
Ale wcześniej dobrze jest sobie wszystko obcykać na testowym koncie, chociaż ja to pominąłem.
testnet.bitmex.com
@BillyB: pozostań przy tej taktyce. Lepiej na tym wyjdziesz. Poważnie. Za duże ryzyko i nieprzewidywalny kurs.
@BillyB: @Kliko:
Albo jeden duży błąd i stracisz wszystko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy nie stracę wszystkiego, bo nigdy nie wchodzę za więcej niż 10% mojego kapitału.
Moje giełdowe motto: małe zyski, małe straty.
Nie wiem, bo nie chce mi się płacić pitu, więc trzymam wszystko w bitkach. Nie wydaje mi się, aby były jakieś weryfikacje,
@m00n:
@Kliko:
Zastanawialiście się kiedyś co by było gdyby wystawić tam 100 btc na longu na dźwigni x100 jak był za 230, poczekać na 500 oraz sprzedać?
Im dłuższy kontrakt tym mniejsza dźwignia miesięczny kontrakt to już tylko x25.
Ale słuchaj np, grubas widzi, że jest sporo longów na dźwigniach, więc otwiera porządnego shorta wrzuca na rynek większą ilość monet,