Wpis z mikrobloga

Tak oglądam zakupy na #pokazjd z cebuladeals na #jd i uświadamiam sobie ile można było kupić za grosze, a co ja kupiłem i że to co kupiłem to samo badziewie.

Trochę późno się zorientowałem o tych kuponach, jak już z list JD w excelu nie było nic i trzeba było samemu szukać ( ͡° ʖ̯ ͡°) #slowpoke
A mogłem mieć smartphone'y, smartwatche, laptopy, tablety, słuchawki oryginalne, zegarki... ehh, szloch...
  • 13
@urban07: kupiłem mysz bezprzewodową nie wiem po co jak mam w domu 10 myszek, jakieś inne pierdoły, piersiówki, sztuczną pochwę która się już zużyła ( )

chociaż różowy powerbank i głośnik to dość udane zakupy XD power bank ładuje cały czas mocno, głośnik trzyma dość długo i fajnie gra
@Lapidarny: @zapoznalem: To znaczy nie myślcie sobie, też kupiłem trochę fajnych itemków :D
Ale jak tak teraz patrzę na to co już mam w domu, to w sumie z części bym zrezygnował na rzecz np. powerbanków Xiaomi(ostatecznie kupiłem na banggood za $5 (,) )
@Vahn: u mnie słuchawka bluetooth lezy w szufladzie razem z brelokami jakimiś, latarką, piersiówką, sztuczną piczką, myszką bluetooth, czytnikiem kart pamięci i innymi takimi
uzywam tylko glosnika bluetooth i powerbanka ktory niestety jest rozowy XD