Aktywne Wpisy
nadziej_c +17
bylem dzisiaj u barbera klasy premium i zrobil mi taki przedzialek, czy tak powinno byc? dodam ze zaplacilem 400zl
KrwawyPacyfista +45
Jest taka szansa że dawno nikt Ci nie powiedział tego, że jesteś ważny i tego że Twoja opinia się liczy. Głowa do góry będzie wszystko dobrze zaufaj sobie bo radzisz sobie w obecnej sytuacji najlepiej jak tylko potrafisz. Kocham Cie ʕ•ᴥ•ʔ
Właśnie skończyłem wywiad-rzekę "Ja, Fronczewski". Bardzo szybko się czyta (ja pochłonąłem 350 stron w 1,5 dnia). Pan Piotr jest bardzo skromny i momentami ta skromność jest męcząca. Odniosłem wrażenie że jego skromność zamknęła kilka ciekawych wątków które mogły być poruszone. Jednakże barwne opowieści z drugiej strony sceny rekompensują wszystko.
Z mojej strony 7/10.
Fronczewski przedstawia Konwickiego jako geniusza-narcyza, ciekawe jaki jest w wywiadzie ;)
@Sindarin: W wywiadzie jest zadziwiająco skromny. To jest wywiad jakoś sprzed 3 lat, już po śmierci żony, na starość, w chorobie. (Swoją drogą chyba sięgnę po tę książkę, bo jestem ciekawa, co Fronczewski ma więcej do powiedzenia na jego temat - bardzo lubię Konwickiego).