Aktywne Wpisy
kkaq +1
dobry-informatyg +101
ale kisnę z tego ogólnoeuropejskiego zesrańska, że prawaki zyskują co raz większe poparcie. Brzmi to tak, jakby demokracja było tylko wtedy, gdy wybiera się właściwą stronę xD. Może zróbcie w końcu coś, co przekona do was ludzi, jakieś refleksje by się przydały, zamiast płakać i straszyć
#bekazlewactwa #4konserwy
#bekazlewactwa #4konserwy

I tak się powoli żyje w tej jaskini, lecz WTEM! (#pdk)
Na mapę wbiega mi jakaś hałastra, w komunikatach mówi mi, że to pandołak xD Jacyś ludzie i krasnoludy biją się z tym paskudztwem, panda miażdży wszystkich jak John Cena, wszystko zachlapane krwią moich krasnoludów, obcych krasnoludów, pandołaka, dookoła leżą zwłoki i poodrywane członki.
Po chwili masakry pandołak zamienił się w ludzkie dziecko i dopiero wtedy moje dzielne skrzaty z zimną krwią #!$%@?ły monstrum xD Statystyki- jeden martwy krasnolud, reszta to przybysze, nie jest źle, przynajmniej zostawili trochę przedmiotów.
Forteca powraca do swojego spokojnego żywota, część krasnoludów zamiast nosić rzeczy stoi sparaliżowana ze strachu po zobaczeniu porozrywanych zwłok swoich pobratymców xD ale wszystko powraca powoli do normy.
WTEM!
Okazuje się, że mój rybak zaraził się pandołactwem i rozpoczął masakrę no. 2 xD Moje kwadraciki biegają w panice, ja nie wiem co się dzieje, pandołak morduje wszystkich. Kiedy skończył powrócił do noszenia kamieni jak gdyby nigdy nic xD Reszta baranów zamiast zarżnąć paskudę również nosi kamienie.
Po dwóch kolejnych masakrach w fortecy został tylko pandołak.
Wybrałem opcję "retire fortress", zobaczę jak sobie poradzi xD
Kocham tę grę.
#gry #rougelike #rpg
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora