Aktywne Wpisy

Grooveer +2
Vegetable_Broccoli_2 +189
od dzisiaj oficjalnie wprowadziła się do mnie mirabelka, która około 7 miesięcy temu odpisała na mój post na @MirekSzukaZony (。◕‿‿◕。)
#zwiazki #chwalesie #mirekszukazony #wygryw
#zwiazki #chwalesie #mirekszukazony #wygryw

Ho ho ho ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wypadałoby i mi życzyć wam wszystkiego co najlepsze (na przykład najlepsza dziewczyna, bo dlaczego nie (jak ktoś upiera się przy 2D i woli waifu to można sobie zamienić)). Trochu hajsu (zawsze się przyda, a jak ktoś juz ma tyle, że więcej nie potrzebuje to zawsze może się podzielić z potrzebującymi). Aby nikt wam dupy nie truł jak siedzicie przed kompem (przecież jest tyle ważnych rzeczy do zobaczenia, na przykład nowy wpis na rasie :3). Aby Ci co grają w CS nie derankowali, a wręcz przeciwnie, pięli się ku górze i dropiły im fajne skiny (jak ktoś gra w coś innego to też tam co chcecie w tym, niech wam się spełni). Dobrych ocen w szkole/pochwał od szefa. No i najważniejsze zdrówka, abyście zawsze byli zdrowi fizycznie (bo psychicznie to już za późno ( ͡~ ͜ʖ ͡°)), albo zawsze dostawali długie l4, aby sobie pograć w domu jak się nie chce już pracować :D
I tym miłym akcentem życzę wam wszystkim, czy to rasowcom, czy to hejterom, czy tym którzy już z nami nie śmieszkują, Wesołych i Radosnych świąt. Kooocham Was :*** ♥♥♥♥