@Jarzyna: jeżeli chodzi o takie rakowe obrazki związane z Okapu,to mistrzami są Tró otaczki, Kolejny Rakpejdż: typowa #!$%@? i po trochu Otactwo daje mi raka instant.
W ogóle, to takie posty wydają mi sie podświadomym wołaniem o pomoc i atencje, a wywołane są brakiem owej atencji albo z braku poczucia wartości. Raczej nie ma sie czym przejmować, szkoda tylko ze przez takich ludzi jesteśmy uważani za zjebów...
@Takumi: mam (nie wiem czemu xD) ale z szacunku do innych ludzi, a tym bardziej do ludzi którzy próbują swoimi siłami przezwyciężyć swoje problemu nie wrzucę go :)
@Nyankov: w większości przypadkach pewnie tak jest, ale jak ktoś nie chce się podzielić swoimi problemami osobie która chce pomóc to człowiek nic nie poradzi, nic na siłę.
Dziewczyna,która to napisała,ma 20 lat.Uwierzycie?
#rakcontent #randomanimeshit #otakucwele #rakinstant #bezbek
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle, to takie posty wydają mi sie podświadomym wołaniem o pomoc i atencje, a wywołane są brakiem owej atencji albo z braku poczucia wartości. Raczej nie ma sie czym przejmować, szkoda tylko ze przez takich ludzi jesteśmy uważani za zjebów...
Komentarz usunięty przez autora
@Nyankov: w większości przypadkach pewnie tak jest, ale jak ktoś nie chce się podzielić swoimi problemami osobie która chce pomóc to człowiek nic nie poradzi, nic na siłę.