Wpis z mikrobloga

Wczoraj polazłem na marsz #kod jak sweter co chce pośmieszkować z KODu. Wymyśliem hasło, doczepilem ledy RGB i ruszłem w sile wykopowej manifestacji, czyli sam. To była moja pierwsza manifestacja, pierwszy transparent.

Wnioski po:
1. musze przypakować bo wytrzymłem 30 minut z tym w gorze, poczył łapy bolały mnie polowe dnia.
2. zostaje przy swetrowaniu, copywriter ze mnie żaden. Heheszki okazały się zbyt hermetyczne. Ludzie pytali się cały czas co tam napisałem albo co to bugi. Tłumaczyłem, ludzie się cieszyli. Pewnie rozmieli że kod ma wugi bugi :/
3. policja jest nie kumata. hermetyczny dowcip mnie uratował od spisania(stali 3m ode mnie). gość z transparentem długim jak mój jeden wiersz, wysoki jak moje litery. Z tekstem nowoczesna = cośtm nie wylgarnego czy złego(nie pamietam co, cieszyłem się ogólnie ze wszystkiego jak dziecko) był zdrowo spisywany.

Śmieszki się nie udały, #rozowypasek stwierdził że to była porażka roku... i była smętnie i bez entuzjazmu wracłem do domu...
Pobierz r.....7 - Wczoraj polazłem na marsz #KOD jak sweter co chce pośmieszkować z KODu. Wym...
źródło: comment_BngIDuSgDKoSeyrOK32Tki16rlEmTNse.jpg