Wpis z mikrobloga

Przyszły wczoraj moje słuchawki, prosto z chińskich magazynów cebulackiego sklep #jd. Są to słuchawki HYUNDAI CJC-818MV (Link). Kupiłem je używając legendarnego zaklęcia JD555 i zapłaciłem za nie całe 5 centów, bogactwo. Tyle słowem wstępu.

Mimo moich początkowych obaw, słuchawki są naprawdę okej. Grają całkiem przyzwoicie, czuć basy, ale wiadomo - nie można oczekiwać cudów za tą cenę. Jestem szczerze pozytywnie zaskoczony, po prostu nie sądziłem że za taką cenę będzie tak okej.
Mikrofon - działa, nie jest zły, wszystko ładnie słychać (Gracze CSGO nie narzekali, dało się porozumiewać), no co tu dużo mówić - działa. Do rozmów na Skypie, czy do gier online powinien wystarczyć, co kto wymaga.
Największym minusem jest waga słuchawek, nieproporcjonalna do rozmiaru. Szybciej machniecie łbem i już spadają. bywa.

Warto wspomnieć o kozackim bajerze jakim jest regulator głosności wbudowany w lewą słuchawkę. Przydaje się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cały headset działa na 2 minijacki, jeden do mikrofonu, drugi do słuchawek - nic odkrywczego.

Ogółem jest bardzo dobrze jak za tą cenę, chyba jeden z najlepszych zakupów z #jd więc i #pokazjd
Galeria fotek he: http://imgur.com/a/qnmTe
RudyLis - Przyszły wczoraj moje słuchawki, prosto z chińskich magazynów cebulackiego ...

źródło: comment_fn3xZCOJhVSvK8Iij709BwcodBUWxpKi.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@RudyLis: Całkiem przyzwoicie wyglądają, powiedzmy że żałuje tego iż nie zakupiłem tego sprzętu. (kupowałem same douszne)

Niech Ci służą jak najdłużej, Mirku.
  • Odpowiedz
@RudyLis: po wuj usprawiedliwiać sprzęt który jest bardzo cienki jego ceną? za 20gr to i zapałka by dobrze grała w stosunku cena/jakość. Sprzęt jest dla kogoś kto na łbie nie miał czegoś lepszego niż 49zł i koniec kropka, zwykła zabawka
  • Odpowiedz