@spatsi: Serio? Ja się już zacząłem zastanawiać, czy Keeper nie był próbą zrobienia jeszcze gorszej postaci, niż Lost z podstawki. :D Dla przykładu, żebyś miał obraz mojej frustracji. Kilkadziesiąt przegranych runów Keeperem, po czym Hush/Dark Room za pierwszym podejściem przy pomocy Losta. A nienawidzę tej postaci niemal wyłącznie przez tears rate, reszta mechaniki jest jak najbardziej do przełknięcia.
@Mroczny_Pyton: Ja akurat Husha Lostem próbowałem ubić jakoś od tygodnia, wczoraj się udało ;)
Keeper jest całkiem znośny, szczególnie jak się odblokuje Wooden Nickel. Piggy Bank bardzo pomaga, a Swallowed Penny gwarantuje niemalże nieśmiertelność. Do tego chyba żadna postać nie ma takiej swobody używania Sacrifice Room. Jedyne, co mi na prawdę przeszkadza, to utrudnione korzystanie z DWTD.
#bindingofisaac
źródło: comment_GZEGhmOnKpQSU1edZCSh9GnKoEuccNxa.jpg
PobierzDla przykładu, żebyś miał obraz mojej frustracji. Kilkadziesiąt przegranych runów Keeperem, po czym Hush/Dark Room za pierwszym podejściem przy pomocy Losta. A nienawidzę tej postaci niemal wyłącznie przez tears rate, reszta mechaniki jest jak najbardziej do przełknięcia.
Keeper jest całkiem znośny, szczególnie jak się odblokuje Wooden Nickel. Piggy Bank bardzo pomaga, a Swallowed Penny gwarantuje niemalże nieśmiertelność. Do tego chyba żadna postać nie ma takiej swobody używania Sacrifice Room. Jedyne, co mi na prawdę przeszkadza, to utrudnione korzystanie z DWTD.
:\