Aktywne Wpisy
FajnyTypek +60
mort555 +53
#powodz #wroclaw
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Niedługo kupuję TV.
Potem konsolę. Jaką wybrać? Ps4 czy XO? Plusy, minusy?
Myślałem nad Ps4 ze względu na lepsze flaki, ale jeżeli komuś uda się mnie przekonać do zakupu xboxa to może zmienię zdanie.
PS: Pecetowcy - mam już PC, teraz chcę konsolę.
#ps4 #xboxone #pcmasterrace
A może po prostu kontroler od PS4 i SteamLink żeby grać na telewizorze?
Do czego Ci konsola skoro nie wiesz nawet jakie są exclusivy?
kompatybilność wsteczna z grami x360
zasilacz poza obudową konsoli
zgodność z win10
fajny pad tylko trzeba dokupić dobre baterie
wyższy wiek graczy co ewidentnie widać na serwerach
@Gospodarka_Komunalna: to na c--j tagujesz #pcmasterrace?
@SuchyRAWR: XO też ma blurej...
xDD Zdajesz sobie sprawę że konsolowe ustawienia są odpowiednikami średnio/wysokich na PC, a gry często nie działają w Full HD tylko np w 900 albo 720p? A niektóre nawet nie trzymają 30fps?
@Gospodarka_Komunalna: ( ͡° _ʖ ͡°)