Wpis z mikrobloga

nie ale po prostu zal mi takich ludzi, psy ogrodnika, ktgo nigdy nie spiracil gry niech rzuci kamieniem.

@kpgamz: ej, ale jest różnica między spiraceniem, a wzięciem udziału w paserce. Bo inaczej tego procederu nazwać nie mogę.
  • Odpowiedz
@kpgamz: nie kupiłem nic podczas #jd, no i różnica taka, że podobno, sklep zwracał sprzedawcom całą kwotę, więc to nie tak, że Chińczyk dostał 5 centów.

A osobiście kupiłem jedną rzecz na #allbuy, i to jak sprzedawca sam z siebie zrobił promo, bez żadnych kuponów ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Lookazz: Inne osoby wypowiadajace sie tym temacie za usuwaniem gier braly udzial w tamtym procederze jd. Nawet mi ich nie zal. Wychodzi cala cebula z narodu. Ktos znalazl sposob zeby zarobic to ich zawisc i godnosc na to im nie pozwala.
  • Odpowiedz
@kpgamz: nie wiem czy wszyscy, którzy popierają ukrócenie cwaniactwa na Allegro związanego ze sprzedażą dostępu do kont Steam, popierały czy brały udział w #cebuladeals na JD czy tam w innych sklepach, ale porównanie słabe, bo u Chińczyków wszystko było full legit (ok, ktoś może zrobił i 100 kont, ale sprzedawca podobno i tak dostał całą kasę), a tutaj zarówno deweloper, jak i Steam, dostają zero. W dodatku Steam jest stratny, bo
  • Odpowiedz
@Lookazz: nigdy nie kupilem nic na cebuli jd, czy alli, nie mam na kompie nic pirackiego (tzn mam filmy, ale mozna je sciagac wiec ez), gardze #!$%@? co odsprzedawali konta, niech gina w sztumie
  • Odpowiedz