Aktywne Wpisy
SebastianDosiadlgo +120
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Wv--vW 0
Co robicie o tej porze?
Poradnia ginekologiczna, pacjentka od 3 lat nie może zajść w ciążę. "Panie doktorze, jestem załamana, chyba zaraz pójdę po antydepresanty do psychiatry". Przebadana od góry do dołu, najwymyślniejsze badania, mąż miał 4 (!) razy badaną jakość nasienia.
Scena 1:
W USG widać, że pęcherzyk jajnikowy dziś lub jutro pęknie. Lekarz poucza: należy współżyć dziś, jutro i pojutrze by zmaksymalizować szanse na dzidziusa.
Reakcja pacjentki: o Boże... naprawdę aż tyle...? czy to konieczne...?
Scena 2:
- jak długie ma pani cykle?
- 28 dni
- i w których dniach pani współżyje?
- tuż po miesiączce
- czyli kiedy?
- 6 dnia
Kurtyna.
ale #pdk że baba tępa czy związana jest z tym jakaś historia?