Wpis z mikrobloga

@MainstreamowyHipster: ja tam w ogóle nie rozumiem hejtu na tą talię, jest wg mnie naprawdę trudnym deckiem, każda tura musi być wyliczona, musimy dobrze znać metę, żeby wiedzieć do kiedy możemy zadawać board dmg, a kiedy pozostaje już tylko direct.
Co innego np aggro druid, który po prostu rzuca swoje value karty, albo wrzuca fel 8/8 w 2 turze, to jest prawdziwy nobrainer.
@DubKidz: No bo ludzie nie lubią jak ktoś kara ich za błędy, a ten deck wyśmienicie wykorzystują brak wiedzy o mulliganach, tempo itd. Obecnie ten deck jest w naprawdę słabym położeniu, większość decków ma jakiś heal bądź taunta, więc Face Hunter wymaga bardzo optymalnych playsów. Odpuszczenie 2-3 dmg często przesądza o meczu. A Face Hunter wymaga ogromnej wiedzy o talii przeciwnika, bo czasami nawet warto zagrać tempo sowe jeśli wiadomo że
@antonio20: dokładnie ten deck :D widziałem też spis z loathebem zamiast combatanta, ale chyba jest to zbędne. Jedyne nad czym się zastanawiam to jak grać fel reaverami, w niektórych matchupach po prostu przewijają mi całą talię (np vs freeze, rouge), w niektórych rzucenie go w 4/5 turze to prawie auto-win.