Aktywne Wpisy
Talaxin +74
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
#randomanimeshit #touhou #momijiinubashiri #kemonomimi #okamimimi
- yandere
- nadmiernie ciotowaty główny bohater
- bezsensowny harem bez rozstrzygnięcia (wyjątki jeśli dobra komedia lub jeśli jest to tu love ru)
- mgła śmierci, zagłady i rozpaczy
W sumie tyle.
Główny bohater ma nie być typowym "ciotowatym bohaterem z anime". Tylko Shinjiemu wybaczam xD
Reszta u mnie to głównie "must not have".
Komentarz usunięty przez autora
Co z Evangelionem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@norypS: W oczekiwaniu na Prison School (jak na razie odnalazłem 2 odcinki uncensored :< )
Jak już chcecie into symbolizm to musicie się nauczyć i odpowiednio targetować swoje anime już nie wspominając o małych wpływach. Jak chcecie duże wpływy to idźcie w rzeczy lubiane. Oba naraz udają się tylko nielicznym (typu ghost in the shell czy psycho pass chociaż w tym drugim ten spam cytatami