Wpis z mikrobloga

#xbox #xboxone #gry #kiciochpyta

Zamierzam kupić sobie pierwszą konsolę od czasu bazarowej podróby NESa, zdecydowany jestem na XBox One.

Zrobiłem dzisiaj rozeznanie w grach w jakie można zagrać na tej konsoli i to jest totalne rozczarowanie. Spośród exclusiwów, to pograłbym chętnie jedynie w Sunset Overdrive.
Oprócz tego kupię może Wiedźmina 3, Dying Light, Alien Isolation oraz Dragon Age: Inquisition, choć dwie ostatnie pewnie by mój PC udźwignął.
I moje pytanie: Czy znacie jakieś mniej znane tytuły na Xbox One, które wymagają od gracza trochę więcej niż wciskanie jednego przycisku i byłyby mnie w stanie przekonać do jego zakupu?
Oprócz tego czy są na tę konsolę jakieś realistyczne wyścigi/rally z wyjątkiem Forzy? Fajnie byłoby też pograć w coś na wzór Wipeouta/Star Wars Racer/Rollcage. Czy dziś robi się jeszcze takie gry?
#dinozaury
  • 10
  • Odpowiedz
@InYourHead: Ze shooterów to trawię tylko takie z drugą wojną w tle, np. Wolfenstein.
Prawdziwy Tomb Raider skończył się dla mnie na 5 części. Te najnowsze też są fajne, ale ukończysz fabułę w parę dni i płytę możesz już wyrzucić/sprzedać.
  • Odpowiedz
  • 2
@nebular: ori and the blind Forest no ale jest też na PC. Forza motorsport 6 i horizon 2 to najlepsze ścigalki.tomb raider tez must have.a wykupując golda dostaniesz jeszcze 2 gry ww wstecznej kompatybilności
  • Odpowiedz