Wpis z mikrobloga

#bekaztransa #trans Mirki prośba od poradę. Jadę samochodem dla spedycji na Bronisze nie znam firmy więc zlecenie za gotówę . Rozładunek jutro a tu mi pisze panienka że jednak nie będą mieć gotówki bo zapłacili komuś innemu a mi zapłacą przelewem jak będą mieli . W życiu bym dla nich na przelew samochodu nie podstawił. Co można zrobić ? bo towar raczej muszę rozładować skoro nie mój. #januszebiznesu
  • 19
  • Odpowiedz
@niko777: A zlecenie masz? Jak masz to działaj zgodnie ze zleceniem - nie ma gotówki to nie zrzucaj towaru ...tylko jak faktycznie nie ma kasy to zablokujesz auto
  • Odpowiedz
  • 1
@niko777: jak dojdzie przelew to rozładujesz

@MaddoxX1911: to samo powiedziałem ale mnie straszą że towar łatwopsujący i jak nie rozładuję jutro to im niepotrzebny i mogę go sobie zabierać . Co za banda oszołomów
  • Odpowiedz
  • 0
@lbjaco: zlecenie mam na gotówkę jak nie zapłacą to chyba zabieram towar do siebie na magazyn i jak zapłacą to niech go sobie odbierają 300 km od Warszawy
  • Odpowiedz
ile km było? coś potężny ten fracht. jak chcesz podaj nip firmy na priv bo coś czuje, ze oni nigdy Ci tego nie chcieli zapłacić
  • Odpowiedz
@niko777: po pierwsze, jeśli byś się zgodził na przelew, to muszą zmienić zlecenie. Po drugie, chyba taki transport się z choinki nie urwał, wiedzieli, że do nich jedziesz i masz zlecenie na gotówkę, więc ja bym nie rozładowywał, bo wyczuwam, że możesz kasy potem nie zobaczyć( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@niko777: jak jedziesz na giełdę bronisze pod żadnym pozorem nie dawaj towaru zanim nie dostaniesz gotówki, zresztą jak tam będziesz to sam się przekonasz o co kaman ;)
  • Odpowiedz