Aktywne Wpisy
test1
Chyba #!$%@?ę zwolnienie lekarskie na ten tydzień. #!$%@?ą mnie madki w pracbazie, których co chwilę nie ma bo bombelek chory, albo one chore bo zaraziły się od bombelka. Jak nie mają z kim zostawić bombelka to też rzucają zwolnienia lekarskie. Hitem jest istnienie czegoś takiego jak opieka nad zdrowym dzieckiem...W zeszłym roku nie byłem nawet jeden dzień na zwolnieniu i musiałem za każdym razem dymać za dwie osoby jak którejś madki nie
Jechałem w zimę wiejską asfaltową drogą prowadzącą przez las gdy dostrzegłem w rowie małego fiaciora, który nie wyrobił na oblodzonym zakręcie. Zatrzymałem się i pytam kierowcę czy wszystko OK. No, ok, tylko nie może się stamtąd wygrzebać bo coś tam się zgięło i koło zablokowane. Gdyby miał kawałek łomu to sam naprawiłby usterkę i ogień, dym na trasę.
Mówię mu, że mieszkam dwa kilometry stąd, dojadę do domu, znajdę jakieś żelastwo i za chwilę będę z powrotem.
50 metrów przed moim domem zatańczyłem na lodzie i zostawiłem zawieszenie na krawężniku.
Ciekawe ile czasu ten facet stał na tym mrozie i klął na mnie nieużytego buca...
#truestory