Aktywne Wpisy

montezuma71 +14
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.

Ej, jak wyjsć z vi? Dałem esc, potem :x i mam komunikat '/mnt' Is a directory
Nie mogę wyjsć z tego
@radek024: tiny core linux
http://strims.pl/s/TinyCoreLinux/t/atn9v9/reczna-instalacja-tiny-core
ale nie działa
@jakub512: nie działa, mam komunikat: you need to specify whom to kill
Co to znaczy nie działa, co się konkretnie dzieje? nano nie może nie działać
@archon: wyświetliły się wpisy, ale ja jestem linuxowy laik i nie wiem jak to wykorzystać. Spróbowałem
(4294 to numer pierwszego wpisu) i nic się nie zmieniło. Co do nano, to nie otworzył się edytor
nano /boot/grub/menu.lst
:
q!A co do vima, to zamykasz go poleceniem q!, jeśli chcesz zapisać zmiany to musisz użyć polecenia :wq
#bojowkavim