Wpis z mikrobloga

Mirki! Dawno mnie nie było, bo odpuściłam sobie #csgolounge Teraz wracam, ale nie jestem zbytnio w temacie, nadal obowiązuje #goldenrule w meczach Virtus.throw? Flipsid3 są w dobrej formie? Z tego co widzę to wczoraj rozwalili EnVyUs, ale wcześniej grali raczej średnio... Jak stawiacie? #csgobets ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
@Lenalee: VP liczy raczej na zwycięstwo w całym turnieju (faworyt, $25k za pierwsze miejsce), Flipside gra ze standinem, no ale w meczach VP vs Ukraińcy (byle jaki skład) to nigdy tak do końca nie wiadomo.
@Lenalee: Zauważyłem teraz że przed chwilą Kuben dał info że Snax na tyle ma chore oko że odpuszcza IEM w San Jose (Michu leci za niego), tak więc ciężko powiedzieć, ale VP dziś może grać we 4,5 a nie w pięciu.
@Goglez: ahh no chyba że tak, dziękuję ()
@hjrhombre: no możliwe, że na razie sobie odpuszczę, wcześniej byłam bardziej na bieżąco ze składami i trochę zarobiłam na csgolounge, ale z braku czasu przestałam betować.
@Lenalee: Zasada dalej obowiązuje. Ja mam swoją. Jeśli występuje jakaś niepewność (czyli prawie zawsze) to daje na drużynę przeciwną gównoskiny. Jak VP przegra to mam małą nagrodę pocieszenia, a jak wygrają to mi nawet nie jest szkoda ( ͡º ͜ʖ͡º)